fbpx

Servicii Medicale

Servicii medicale oferite într-un mediu cu igienă perfectă și confort maxim , personal cu o bogată experiență, tehnologii și aparatură de ultima oră.
În medicii noștri vei găsi mai mult decât personal înalt calificat: vei găsi consilieri alături de care vei putea lua cele mai bune decizii.

#policlinica bistrita
med int icon

Medicină Internă

Medicul internist sau medicul specialist în medicină internă intervine în ingrijirea primară a bolnavului, dar, în clinica Raal Medical Bistrita-Nasaud acesta va fi partenerul de nădejde care are un scop foarte bine definit și în medicina preventivă și în tot ceea ce privește starea generală de bine.

DETALII
icon cardio

Cardiologie

Specialiștii noștri oferă o gamă variată de servicii pentru a realiza un diagnostic corect și complet.

DETALII
urologie

Urologie

Cei mai buni medici specialisti urologi doar la un pas distanta.
DETALII
gastro

Gastroenterologie

Endoscopia digestivă superioară este o procedură prin care se vizualizează mucoasa tubului digestiv superior (esofag, stomac și duoden) și este, de regulă, efectuată de medicul gastroenterolog. Scopul său este de a detecta și uneori de a trata diferite afecțiuni ce apar la acest nivel.
DETALII
gastro

Endocrinologie

Clinica Raal Medical asigură tratamentul și managementul bolilor în urma disfuncțiilor hormonale. Suntem dedicați pentru a îți oferi cea mai bună îngrijire într-un mediu prietenos și plin de compasiune.

DETALII
ecografie mamara

Ecografie

Ecografia mamara se realizează de obicei la femeile tinere, sub 40 de ani, ca metodă de screening (depistare cancer).

DETALII
medicina muncii

Medicina Muncii

Prevenirea, depistarea, dispensarizarea bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie, precum și menținerea sănătății și a capacității de muncă a lucrătorilor.
DETALII
psih muncii

Psihologia Muncii

Serviciile de psihologia muncii completează investigaţiile medicale solicitate de medicul de medicina muncii pentru întocmirea fişei de aptitudini pentru fiecare dintre angajaţii companiei dumneavoastră. Astfel, vă stăm la dispoziţie cu următoarele tipuri de evaluări psihologice:
DETALII
Suntem o echipă de medici specialiști care lucrează împreună, gata să îți construiască un plan complet de tratament și reabilitare.

Date generale

Acest site web este deținut și operat de Clinica Raal Medical (RAAL - MEDICAL SRL, CUI: 32614947). Adresa înregistrată: Strada Industriei 7, Bistrița 420063 


Cu ce va putem ajuta?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram